grønne bloklys

Grønne bloklys til en hver fest eller hygge aften der hjemme

Smukke unikke Grønne bloklys er et must have til det perfekte bord.

Grønne bloklys er med deres unikke design, en dekoration i sig selv. De er nemme at kombinere med hvide og grønlige blomster, samt blade fra haven. De kan også gøre sig godt i havens vandspejl, eller i lanterner, placeret forskellige steder i haven. Uanset hvor du anvender de grønne bloklys, vil de tage sig godt ud. De tre forskellige størrelser, som de grønne bloklys kan fås i, gør det nemt at skabe store og flotte dekorationer, til det store bord i havens telt til havefesten, konfirmationen, brylluppet eller familiedagen.

grønne bloklys
Unikke og smukke grønne bloklys, ideelle til flotte og hjemmegjorte dekorationer, som du nemt selv kan skabe, enten som værtindegave eller som pynt på dit smukke veldækkede bord.
Lysene kan nemt monteres med spyd, så de nemt stikkes i en blok af oasis. Skab en smuk bund på flotte grønne blade, f.eks. hentet ind fra haven eller en tur i skoven, inden du sætter blomster i. Til disse smukke grønne blok lys, anbefaler vi at der anvendes prado grøn nellike, hvid brudeslør og den smukke og tætte Envy Double, der er en skøn dalia, der nemt kan dyrkes i haven eller i krukker.
En smuk dekoration skabe liv og glæde i stuen, og på havebordet ved grillaftenen
Unikke og smukke grønne bloklys, ideelle til flotte og hjemmegjorte dekorationer, som du nemt selv kan skabe, enten som værtindegave eller som pynt på dit smukke veldækkede bord.
Lysene kan nemt monteres med spyd, så de nemt stikkes i en blok af oasis. Skab en smuk bund på flotte grønne blade, f.eks. hentet ind fra haven eller en tur i skoven, inden du sætter blomster i. Til disse smukke mos grønne blok lys, anbefaler vi at der anvendes prado grøn nellike, hvid brudeslør og den smukke og tætte Envy Double, der er en skøn dalia, der nemt kan dyrkes i haven eller i krukker.
En smuk dekoration skabe liv og glæde i stuen, og på havebordet ved grillaftenen.
Smukke blå bloklys, særdeles velegnede til dine egne smukke dekorationer, f.eks. sammen med blomster i blålige og hvide nuancer.
Disse bloklys kan nemt monteres med spyd, således de passer ind i en blok oasis, og vil stå godt med f.eks. hortensia, hyacinter, kornblomst og hvide roser, samt grønne blade fra havens træer og buske. Med disse lys er det nemt, at skabe en smuk borddekoration til alle anledning, hvad enten det er til konfirmation, rund fødselsdag, sølvbryllup, jubilæum eller blot til en hyggelig familiesammenkomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.