Bryllupsgave her kunst malet af Mette Vester

Find her bryllupsgave som smukt maleri af Mette Vester

Billeder malet af kunsteren Mette Vester dimension er alt fra 30 x 30 cm, til over 200 cm. Den snorlige række af farver i forskellige nuancer på en farverig baggrund er den rette hverdagsstemning, for det danske vejr er lunefuldt. Vi kan lige så godt indrømme det nu frem for senere. Er det ikke næsten som om, at det er Nyboder i København, vi her ser i en naivistisk fremstilling på dette kunst værk? I Nyboder får man uvilkårligt det indtryk, at de der en gang i tidernes morgen døbte gaderne og gav dem navne som Krokodillegade, Delfingade, Haregade eller Timiansgade har bevæget sig en del i enten Botanisk have eller Københavns zoologiske have. Nyboder er bestemt et enestående eksempel på, at selv grå facader kan tage sig fantastiske ud også på et af disse billede malet af Mette Vester. Østerbro bydelen tæt på Østerbro station og kastellet er indrettet med rækker af gule og grå bygninger, der alle ligner hinanden. Gule og orange huse kalder man gule stokke, og de grå hedder ikke overraskende de grå stokke. Vi skal helt tilbage til 1631 for at finde den første af Nyboders bygninger. Senere blev der behov for endnu flere grå huse til søværnets ansatte og deres familier.

God bryllupsgave vælg her kunst malet af Mette Vester

Pangfarverne i dette kunstværk malet af Mette Vester indeholder elementer som er oplagt som denne perfekte bryllupsgave ide er kun en ekstra understregning af, hvor stor en rolle farver spiller i vore daglige indtryk. Farverne i et kunstværk har den gave, at de kan bearbejde følelser og humør. Derfor er farver et betydeligt værktøj i al kommunikation. De signalerer til handling, og de er skyld i en række af fysiologiske reaktioner. Hos nogle kan farver ligefrem forøge blodtrykket, øge stofskiftet og udmatte øjnene. Farven i denne bryllupsgave er smukke pangfarver som er varme fx røde farver. Det er unikke kunstværker af Mette Vester. Desto tættere man kommer på maleriet jo mere lysende og levende bliver maleriet. Den røde farve er bundsolid og stabil, og den skaber en følelse af kærlighed. Og så har den en pirrende effekt på andre farver, den kommer i kontakt med; den nærmeste ophidser de mørkere farver, der også er lagt ind i billedet.

Bryllupsgave de vil huske i mange år frem over findes her

Motivet, hvis størrelse svinger lige fra 20 x 20 cm til en størrelse på over 200 cm. Bryllupsgave er udstyret med en svæverammen i sølv der sætter prikken over i’et i dette fuldendte stykke naivistisk kunst, dette maleri sætter den danske hverdag på dagsordenen. Når pangfarverne komme op i brudeparets hjem vil de blive mindet om den bedste dag i deres liv. Maleriet er påmalet rosa, røde lyse og mørke farver schatteringer skabes der en dybde i billedet, og farverne  fremtræder som med rosa tonede sløjfer og strofer i naivistisk kunstart. Arkitekturen fremstilles ved penselstrøj nærmeste på hist og pist med røde farver på kunstværket af Mette Vester. Det naivistiske epos om den ene side af ’Rødegade’ bindes op på barnets og folkekunstens naivistiske arbejdsmetode i forbindelse med fx dette maleri 30 x 30 cm kunst. Naivismen som kunstart er opbygget omkring den uddannede virtuose maler, der efterstræber at besidde en evne til at betragte verden som set af barnets eller det folkelige øje. Den Naivistiske trend inden for malerkunsten støder man på i flere af kunsthistoriens epoker. Det var imidlertid først omkring århundredeskiftet, nærmere bestemt år 1900, at naivistisk kunst vandt fodfæste med Paul Gauguins hidtil ukendte og enkle malerier. Ankomsten af denne kunstart var sammenfaldende med tidens anti-akademiske bevægelser, der ophøjede den folkelige kunsts nyskabende teknik til det toneangivende. Dette viser sig levende på dette maleri 30 x 30 cm som er fremstillet af Metter Vester køb den perfekte Bryllupsgave ved at klikke på billedet øverste oppe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.